Til at starte med syntes processen med vores første huskøb som en jungle med en masse ubekendte og det hele var en smule angstprovokerende. Heldigvis fik vi anbefalet Camilla! At tilknytte hende som køberrådgiver er en af de bedste beslutninger vi har truffet.
Alle de tvivlsspørgsmål, der opstod undervejs kunne hun rådgive os med, hun stod for korrespondance med mægler og gjorde os også opmærksom på en række vigtige ting ifm. vores huskøb som vi ellers aldrig ville have tænkt på eller tjekket op på. Det har betydet at vi igennem hele processen har haft en enorm ro og sikkerhed i at vide at vi har Camilla på vores hold, der kan hjælpe os med at træffe de rigtige beslutninger.
Vi har nu overtaget vores drømmehus og dette er i høj grad takket være Camillas arbejde.
 
De største anbefalinger herfra!!
 
Mange tak Camilla 🙂
 
Kh. Nana & Andreas
 
Da vi skulle købe nyt hus blev vi anbefalet at få hjælp og assistance fra Camilla Kornerup Johansen som rådgiver.
Camilla har været en stor hjælp og vi kan varmt anbefale Camilla i opgaver ved hussalg og køb. Vores samarbejde har været fantastisk og vi har altid, ved spørgsmål, kunne få fat i hende. Camilla har haft et fantastisk overblik og været 100 % engageret i vores sag. Vi er blevet rådgivet på bedste vis. 
  
Med venlig hilsen 
Charlotte & Bo 
 
Anbefaling fra kammerat førte til samarbejde omkring køb af min nye lejlighed  Jeg fik kontakt til Camilla, i forbindelse med køb af ejerlejlighed, på anbefaling fra en god ven, som tidligere har arbejdet sammen med hende i samme branche. Der gik ikke lang tid efter at vi havde snakket sammen første gang, før Camilla allerede havde kastet sig over opgaven. Hun har sans for detaljerne og opdager de mindste afvigelser og udfordrer gerne mægleren på dette (dog altid efter konsultation med mig først). Alt i alt en rigtig god oplevelse og hun har bestemt gjort det nemt at overskue al papirarbejdet i forbindelse med boligkøb. Klar anbefaling herfra. 

Mvh Jonas 

Camilla hjalp os fra start til slut. Camilla blev en del af vores boligkøbsproces helt fra starten, og tog sig af alt, hvad der skulle gøres og sørgede hele tiden for at holde os informeret, når der var relevant nyt. Vi følte os i trygge, professionelle hænder lige fra starten. Det har været en kæmpe hjælp for os. Kæmpe anbefaling af Camilla Kornerup herfra!

Kærlig hilsen Julie & Emil

Vi kan varmt anbefale Camilla Kornerup som rådgiver ved ejendomshandel  Vi købte sommerhus i efteråret 2019, hvor det viste sig, der var lidt udfordringer – Camilla håndterede det meget professionelt hele vejen i gennem og vi endte som de lykkelige ejere af sommerhuset. Camilla er både omhyggelig og hurtig – så vi følte os i virkelig trygge hænder. Susanne & Carsten Eine og Claus & Bente Christiansen

Tusinde tak for en god og professionel hjælp til vores køb af hus.

Kære Camilla, Du har på meget kort tid formået at finde vores drømmehus og få handlen i hus, inden vores lille prinsesse meldte sin ankomst til verden. Det har været en virkelig positiv og tryg oplevelse hele vejen igennem. Tusinde tak for hjælpen. Mvh Sophie og Lasse

Seriøs-og professionel håndtering i forbindelse med handel af vores nye bolig. Det gik virkelig stærkt med købet, og det krævede is i maven og mange beslutninger på kort tid da vi skulle købe ny ejerlejlighed i indre København. Vi kontaktede Camilla, og fik den bedste rådgivning. Vi følte os i trygge hænder igennem hele processen.
Vi blev holdt i hånden hele vejen, og alle spørgsmål til de mange dokumenter vi fik fra ejendomsmægleren m.m. blev besvaret meget kompetent og indenfor kort tid. Det var også rart at der blev set med kritiske øjne, når man selv er forelsket i boligen og derfor ofte selv glemmer at forholde sig kritisk i situationen. Tak for det gode samarbejde hele vejen igennem processen. Vi har allerede givet Camilla de varmeste anbefalinger i omgangskredsen. Det er de bedste penge vi har brugt meget længe, og følelsen af tryghed kan ikke gøres op i penge, så skulle vi vist også have betalt meget mere.

Mange hilsner
Frederikke og Oliver

Going to buy a house in DK? Hire this lady as your købsmægler it’ll be the best money you ever spend! For a nominal fee she saved us a DKK six-figure sum on purchase price.
She also took the time to talk us through complicated technical documents whenever we asked aaaaand helped us understand the different mortgage options. Absolutely brilliant.

Lisbeth & Anders

Det har været en kæmpe fornøjelse at benytte Camilla Kornerup Johansen til at berigtige vores huskøb. Camilla har været super hurtig til at vejlede os og læse papirerne igennem – så effektivt at det har succesfuldt givet os et nedslag i handlen på kr. 25.000. Tinglysning og refusion gik også hurtigt, uden at vi skulle bekymre os det mindste.
Vores oplevelse af Camilla har været så god, at vi vil give hende de varmeste anbefalinger.
Vi vil til enhver tid anbefale og benytte Camilla igen en anden gang.Med venlig hilsen
Ying og Christian Petersen